Våra rum

Hotell Röda Magasinet öppnade i juni 2012 och har fyra dubbelrum samt en svit i absolut toppskick. 

Varje hotellrum är utrustat med ett pentry inklusive kyl, kokplattor, micro och vattenkokare. Samtliga rum är rök- och husdjursfria. Handdukar och lakan ingår.

Vårt hotell är inte anpassat för små barn då rummen ligger en trappa upp utan hiss.

 

Läs mer om våra hotellrum här:

Mariefred (svit)

Bo på första parkett i Mariefred!
Röda Magasinets hotellsvit har ett rymligt sovrum och vardagsrum på 50 m2 med trevlig och påkostad inredning med bland annat ett stort matbord. I det separata sovrummet finns en  dubbelsäng och dessutom finns en bekväm bäddsoffa i vardagsrummet. Sviten har därmed plats för 4 gäster.

I sviten finns ett välutrustat pentry och sist men inte minst erbjuder vi  en strålande utsikt mot Gripsholms slott och gästhamnen. 

Gripsholm

Från hotellrummet Gripsholm skymtar ni Mälaren och Gripsholms slott genom takkupan. Rummet går i ljusa, milda färger och här kan man riktigt koppla av. Synliga takbjälkar från svunna tider finns bevarade i det nybyggda rummet.

I rummet finns en dubbelsäng, TV, toalett med dusch, bord och stolar, en bekväm läsfåtölj samt ett pentry innehållande kyl, kokplattor, vattenkokare och micro.

Hjorthagen

I hotellrummet Hjorthagen strålar solen in genom takfönstret. Här välkomnas du av ett rum med trägolv och ljusa, milda färger med en otroligt skön säng som man sover riktigt gott i.

I rummet finns en dubbelsäng, TV, toalett med dusch, bord och stolar, en bekväm läsfåtölj samt ett pentry innehållande kyl, kokplattor, vattenkokare och micro.
 

Lottenlund

Lottenlund är ett nybyggt dubbelrum som invigdes i juni 2015. Rummet har snedtak, fina takbjälkar och dessutom glasdörrar och en fransk balkong som vetter ut mot Gripsholm slott. 

 

I rummet finns en dubbelsäng, TV, toalett med dusch, bord och stolar, fötäljer samt ett pentry innehållande kyl, kokplattor, vattenkokare och micro.

 

Ärnäs är ett aningen mindre dubbelrum men med samma fina standard som övriga rum. Självklart eget pentry med kyl, micro och vattenkokare. Dusch och Wc i rummet. TV, fotölj, litet bord med två stolar.
Rummet kallas för studio standard när det bokas.